L’esplai GMM dels Lluïsos de Gràcia se suma a la Maratona

Written by on gener 5, 2015

Diumenge a la tarda han visitat les instal·lacions de l’Ona de Sants-Montjuïc uns quants monitors de l’espai GMM dels Lluïsos de Gràcia. S’han volgut afegir a la recollida solidària de joguines que duem a terme amb unes quants jocs que ens han cedit. Des d’aquest espai, moltes gràcies per la col·laboració en una Maratona amb vint-i-un anys d’història i que cada dia que passa creix més.

L’esplai GMM se suma a la resta de col·laboradors d’aquesta recollida: The Black Lion, Munich, Club Esportiu Mediterrani, la Biblioteca Vapor Vell, el Petit Cafè, Catalunya en Miniatura, Zoo de Barcelona, Viu el Teatre, Contes del Món, Comissió de Festes de la Casa Gran i la Fundació Pare Manel. Entre tots, farem que una joguina sigui un somriure, el Dia de Reis.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track
Title
Artist