‘Thunder Force’ i ‘Fuera de señal’, les dues noves incorporacions a l’Ona de Sants-Montjuïc

 

‘Thunder Force’ i ‘Fuera de señal’ són les dues noves propostes musicals de l’Ona de Sants-Montjuïc. S’estrenen aquest dijous i completen la graella d’un dels dies amb més programació en directe de la setmana.
‘Thunder Force’ és un espai que s’emet setmanalment de nou a deu del vespre, en directe. Està dedicat exclusivament a la música heavy, en totes les seves variants i estils. Una cita per als amants d’aquest estil que ha donat bandes reconegudes a tots els racons del planeta. El presenten l’Eddie i el Pablo.
‘Fuera de señal’ és el segon nou espai que s’estrena aquesta setmana, de dotze a una de la matinada. El presenta el dj Ivan Thorpedo, un gran col·leccionista de música negra, amant dels vinils i que porta a l’Ona de Sants-Montjuïc tot el seu coneixement sobre gèneres com ara el funk, el reggae/ska, el R&B… Música d’etiqueta negra.
Amb aquestes dues noves incorporacions, la graella de l’Ona de Sants-Montjuïc s’acosta a la seixantena d’hores setmanals de programació en directe. 30 anys en directe a Sants!


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.