‘La Bala’ dispara

Written by on febrer 10, 2015

Aquesta setmana estem d’estrena, per partida doble. Avui dimarts, a partir de la mitjanit, arrenca ‘La Bala’, un espai de música 100% jamaicana sense concessions. Sota les regnes de l’Emperador Brusco, infame ‘crombie boy hero’ de les ones radiofòniques, cada dimarts s’aturarà al dial per desgranar el bo i millor del reggae de tots els temps, a l’estil del que feien les emissores pirades angleses durant la dècada dels seixanta del segle passat. Sons, com diu l’emperador, d’ahir i d’abans-d’ahir.

labalafm

‘La Bala’ és un nou espai que s’emet els dimarts de dotze a una de la matinada (ja dimecres) en directe. Ona de Sants-Montjuïc, 30 anys al teu costat, amb la millor música de tots els temps.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track
Title
Artist