Festa de l’Ona de Sants-Montjuïc al Koitton Club

Dissabte, 21 de febrer, ens mudarem i celebrarem una festa dedicada a l’Ona de Sants-Montjuïc. On? En un dels locals més emblemàtics del barri, el Koitton Club, i amb el títol d’Ona de Vinils, per només 3 euros podreu gaudir, en exclusiva, del dj Miqui Puig (cantant i realitzador del programa de ràdio Can Tuyus), que punxarà una selecció del seu repertori habitual. I no només això, sinó que també es posaran darrere dels plats Enric Sendra (realitzador del programa Oh when the Sants) i Ivan Thorpedo (realitzador de Fuera de señal).

Ja ho sabeu. Si voleu gaudir de música autèntica i conèixer-nos una mica més, apunteu-vos la data a l’agenda. 21 de febrer, a partir de les onze del vespre.  

IMG 20150212 131258


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.