‘Concepte jove’: un programa fet per joves i per als joves

Aquesta setmana ha començat un nou espai a l’Ona de Sants-Montjuïc. Es diu ‘Concepte jove’ (amb presència a les xarxes socials) i és una producció d’estudiants de periodisme de la Facultat de Comunicació de la Universitat Internacional de Catalunya. Carlota Cano, Leticia Fuentes, Ana Rojo, Mónica Santos i Alba Ubalde són les responsables d’aquest magazín adreçat al públic jove, amb temes que els poden interessar, tractats des d’una perspectiva pròxima. Un programa jove fet per als joves. Notícies, entrevistes, debats i molt més en una hora de ràdio, cada dijous, de set a vuit del vespre, a la sintonia de l’Ona de Sants-Montjuïc. Si us el vau perdre, aquí el teniu

Agraïm, des d’aquí, als responsables dels estudis de periodisme de la UIC, la confiança dipositada en la nostra emissora perquè aquestes estudiants puguin aplicar en directe tots els coneixements teòrics i pràctics que han adquirit al llarg de la seva carrera universitària.

conceptejove


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.