Eleccions #27S2015

Avui 27 de setembre del 2015, es celebren eleccions al Parlament de Catalunya. Aquest cop, son unes eleccions especials, es decideix el futur del nostre país.

Després de 15 dies de campanya electoral amb una intensitat mai vista entre defensors i detractors del dret a decidir, ha arribat el gran dia.

Ona de Sants-Montjuïc, la primera ràdio de Sants-Montjuïc, formada per voluntaris i independent, realitzarà a partir de tres quarts de vuit, un especial dedicat a aquesta fita.

Les enquestes, l’anàlisi i els resultats d’aquestes eleccions en directe, amb connexions amb les forces que es presenten a les eleccions i connexions també amb catalans que han votat i ho han viscut al estranger.

Un equip de 10 voluntaris treballen tota la jornada d’avui, per portar tota l’informació a casa teva, sense cap influència de cap color polític.

Avui es un dia molt important per Catalunya i nosaltres volem compartir amb vosaltres aquest moment trascendental de la història.

Pots participar a Twitter ( @onadesants ) amb el hashtag #27Sona o en directe al programa a través del telèfon 93 431 84 08

Recorda, a les 19:45, t’esperem en directe.

30 anys d’informació a Sants-Montjuïc

cataluna mapa bandera


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.