Ràdio en directe a Sants-Montjuïc

Aquestes alçades de la temporada 2015-2016, ja podem dir que la nostra graella, s’ha omplert de vells i nous espais en directe.

De dilluns a divendres a les quatre de la tarda, Jordi Pérez condueix en directe el vaixell de El Mariner, un espai musical que omple la sobretaula diaria de la nostra ràdio.

Els dimarts hem incorporat nous espais i d’altres han canviat d’horari. El programa Black Box, presentat per Alejandro Dieguez, en directe, ha canviat als dimarts i divendres de cinc a sis de la tarda.

Un dels espais nous els dimarts, Estació Musical, presentat per Vanesa Vilagrassa i Miguel Pérez, i que s’emet en directe de sis a vuit, també triomfa a les xarxes.  

També els dimarts i de vuit a nou del vespre, un nou espai cultural en directe ens dona una visió del teatre, la musica, els llibres i el cinema a la nostra ciutat. Cinquena Fila, es la aposta cultural d’aquesta temporada.

Finalment els dimarts l’espai dedicat a les musiques del món, Les Rutes del so, s’emet en diferit d’onze a dotze de la nit.

Els dimecres amb el nou horari d’Arcannum (de 19 a 21h), hem estrenat Construyendo Relaciones, un espai també en directe dedicat a les relacions humanes. L’espai Sense Rigor, també ha tornat aquesta temporada, ara els dimecres de 23 a 1h de la matinada.

Els dijous, estrenem aquesta temporada dos espais, Matèria Local, dedicat a grups novells de set a vuit de la tarda. I a les 22h, una de les apostes esportives d’aquesta temporada, La Sotana, amb una gran difusió a les xarxes.

Els dissabtes també hem incorporat nous espais, a les tardes de cinc a sis, continua l’espai realitzat per alumnes de la Universitat Internacional de Catalunya, en diferit, Concepte Jove.

També com novetats els dissabtes, Por la senda de Orión de 18 a 19h i Ràdio Soundtrack de 21 a 22h; tots dos evidentment en directe.

I per tancar les novetats, l’espai de basquet en català, dedicat a la NBA, NBA305  que s’emet diumenges de 23 a 0h en directe.

I encara s’han d’incorporar nous espais en les properes setmanes.

Més de 30 espais en directe, sense gravacions i amb la possibilitat de participar en directe en tots ells.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.