Current track

Title

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Ona

09:00 18:00

EN DIRECTE

Fórmula Ona

09:00 18:00


Ona de Sants, convidada a la recepció de Nadal de l’Ajuntament de Barcelona

Article de el dia desembre 15, 2015

Per primera vegada, i coincidint amb el trentè aniversari de la ràdio, l’Ona de Sants-Montjuïc ha estat aquest dimarts present a la recepció que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha fet als mitjans de comunicació. Es tracta d’una tradició heretada de mandats anteriors en què la batllesa conversa amb els representants dels mitjans de comunicació de la ciutat. El 2016, primer any de mandat de Colau, l’espectre s’ha obert i s’hi han incorporat les emissores locals com la nostra.
2015-12-15 13.43.02

Des de l’Ona de Sants-Montjuïc volem agrair la deferència d’Ada Colau i del regidor del districte, Jaume Asens, que han lloat la feina que fan els mitjans d’informació local en l’entramat de la comunicació, i en concret de la nostra emissora.  


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


%d bloggers like this: