Current track

Title

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Ona

00:00 07:00

EN DIRECTE

Fórmula Ona

00:00 07:00


Darrers detalls abans de la Festa Major

Article de el dia juliol 31, 2016

Ona de Sants-Montjuïc, està acabant les seves obres als estudis del carrer Premià. Després de més de 20 anys, en 2 cops (al desembre ja vam fer el locutori), hem renovat de dalt a baix la ràdio. El mes de desembre es va modificar el locutori, canviant terra i sostre, millorant la insonorització i l’acústica, mantenint un gran espai, per debats i entrevistes.

Aprofitant les vacances de la majoria d’espais al mes de juliol, hem renovat també el control tècnic, fent un terra nou de laminat, un sostre esglaonat per reverberacions, hem posat il·luminació LED per l’estalvi i sobretot hem millorat l’espai per la seva acústica. Evidentment la obra s’ha allargat més del previst, però hem hagut de fer una paret nova. Tot i així, les nostre emissions no s’han interromput i heu pogut seguir escoltant la millor música tant a la ràdio, com a Internet.

2016-07-29 19.50.532016-07-29 19.51.202016-07-29 19.51.32

En poc més d’una setmana, estarà tot enllestit i funcionant per oferir-vos un any més, i ja son 31, la millor programació de la Festa Major de Sants. Només recordar-vos, que fa 26 anys, l’any 1990, Ona de Sants-Montjuïc va parir la idea de fer una votació popular, tot i que després altres l’han fet seva.

Us esperem ben aviat en directe, en uns estudis genials!
Gràcies per la paciència.


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


%d bloggers like this: