Current track

Title

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Ona

00:00 07:00

EN DIRECTE

Fórmula Ona

00:00 07:00


Noves instal·lacions de la ràdio

Article de el dia agost 11, 2016

Després de prop d’un mes d’obres als nostres estudis, finalment hem finalitzat amb una gran millora. Si al desembre es va fer un nou locutori, més ample, amb millor insonorització, durant el mes de juliol li ha tocat el torn al nostre control tècnic.

Hem fet el terra nou, amb laminat per evitar sorolls, hem posat a una de les parets fibra de roca, aïllant de primera, a més de panells acústics per evitar reverberacions. Tot això fent una rentada de cara a un espai que pràcticament no es renovava des de feia més de 18 anys.

Amb mobiliari nou i amb nova tecnologia per emissions des de qualsevol punt amb un sistema d’audiocodec per IP, Ona de Sants-Montjuïc continua essent una de les emissores que segueix les noves tecnologies.  Tot i que encara queden algunes renovacions tècniques que es faran al setembre, ja podem gaudir d’un magnífic control i locutori, renovat i climatitzat.

Us deixem algunes imatges del procés de transformació del control.

[layerslider id=”6″]


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


%d bloggers like this: