Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:59

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:59


SAGUNT es proclama vencedor

Article de el dia agost 23, 2016

El carrer va rebre ahir de mans de les autoritats, membres de les comissions i patrocinadors el diploma que els converteix en guanyadors del concurs de guarniments de la Festa Major de Sants, una cerimònia que hi van ploure alegries i molta emoció.

 

Eren vora les dos quarts de vuit quan els veïns i veïnes del barri es començaven a arreplegar per a sentir el veredicte d’un jurat format per cinc membres amb vinculacions a l’art, el comerç, el disseny i la cultura. El factor decisiu que han tingut en compte per  ales valoracions ha estat la il·lusió com reconeixia Rosana Talens en declaracions a Man Hoh Tang al llarg del programa especial que es va emetre a Ona de Sants ahir al vespre, “una senyora gran se’ns va apropar per explicar-nos que estava molt contenta al possar-li ous al Elvis del carrer Masnou”.

 

En general es va viure una tarda intensament emocionant amb sorpreses respecte a les anteriors edicions, carrers a munt carrers a baix, però en general alegria i satisfacció de la feina feta.


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: