Current track

Title

Artista

Current show

Fórmula Ona

09:00 18:00

Current show

Fórmula Ona

09:00 18:00


Plaça de La Farga i Alcolea de baix s’imposen a la 26a Votació popular de carrers

Article de el dia agost 27, 2016

Després de més de 70 hores de programació en directe ininterrompudes l’Ona de Sants s’acomiada de la Festa Major 2016 amb la seva tradicional entrega de premis de la votació popular de guarnits de festa major en el que els oients per mitjà del telèfon, les xarxes socials, correus electrònics i les entrevistes a peu de carrer han atorgat els seus vots a les comissions dels carrers Alcolea de Baix i Plaça de la Farga. El veredicte s’ha donat a les 11 en punt a l’escenari del carrer de Guadiana que enguany han fet d’amfitrions per a les altres 16 comissions i públic convidat a la gran festa de la ràdio.

Presentat pel director de l’entitat, Germà Bustamante, reconeix la trajectòria de l’entitat amb aquest compromís amb la festa major – més de 25 edicions a les esquenes- “Desitjar que tothom hagi gaudit de la festa i agrair la feina de els comissions“, “80 persones que formen aquesta ràdio col·labora en aquest mitjà sense rebre cap retribució econòmica i compartim amb vosaltres aquesta tasca associativa“.

Plaça de La Farga s’enduu el premi a Millor guarnit amb un 24,5% vots, entregat per Laura Pérez, Regidora del Districte i el premi a Millor portalada se l’enduu el carrer Alcolea de Baix 22% de vots . La fàbrica de xocolata i una temàtica adorable s’imposen entre els preferits del públic.

Imatge: TimeOut


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


%d bloggers like this: