Plaça de La Farga i Alcolea de baix s’imposen a la 26a Votació popular de carrers

Plaça de La Farga i Alcolea de baix s’imposen a la 26a Votació popular de carrers

Després de més de 70 hores de programació en directe ininterrompudes l’Ona de Sants s’acomiada de la Festa Major 2016 amb la seva tradicional entrega de premis de la votació popular de guarnits de festa major en el que els oients per mitjà del telèfon, les xarxes socials, correus electrònics i les entrevistes a peu de carrer han atorgat els seus vots a les comissions dels carrers Alcolea de Baix i Plaça de la Farga. El veredicte s’ha donat a les 11 en punt a l’escenari del carrer de Guadiana que enguany han fet d’amfitrions per a les altres 16 comissions i públic convidat a la gran festa de la ràdio.

Presentat pel director de l’entitat, Germà Bustamante, reconeix la trajectòria de l’entitat amb aquest compromís amb la festa major – més de 25 edicions a les esquenes- “Desitjar que tothom hagi gaudit de la festa i agrair la feina de els comissions“, “80 persones que formen aquesta ràdio col·labora en aquest mitjà sense rebre cap retribució econòmica i compartim amb vosaltres aquesta tasca associativa“.

Plaça de La Farga s’enduu el premi a Millor guarnit amb un 24,5% vots, entregat per Laura Pérez, Regidora del Districte i el premi a Millor portalada se l’enduu el carrer Alcolea de Baix 22% de vots . La fàbrica de xocolata i una temàtica adorable s’imposen entre els preferits del públic.

Imatge: TimeOut


Related Articles

Programació especial de Festa Major

Del 20 al 28 d’aquest mes el nostre barri celebra la seva festa major i a partir d’aquest dissabte els nostres

El cartell de la Festa Major de Sants 2017

Dijous 29/06/2017 Aquesta tarda, a la seu del districte al carrer de la Creu Coberta, s’ha presentat el guanyador del

La Cèlia tindrà una nova vida solidària

Ningú s’esperava que l’emblemàtic personatge del carrer de Galileu enguany fos realment la protagonista de la festa major de sants

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.