Current track

Title

Artista

EN DIRECTE

Estem dins

22:00 24:00

EN DIRECTE

Estem dins

22:00 24:00


La Cèlia tindrà una nova vida solidària

Article de el dia agost 29, 2016

Ningú s’esperava que l’emblemàtic personatge del carrer de Galileu enguany fos realment la protagonista de la festa major de sants que avui han acabat amb el tradicional piromusical, els veïns del carrer van viure el patiment de veure com el personatge havia desaparescut la nit del dilluns i posteriorment retornada per un altre veí anònim que va frustrar l’intent de furt. Ara, el personatge tindrà una segona vida, ja que gràcies a les idees dels veïns de Gràcia s’han plantejat seriosament la idea de vendre-la per aconseguir guanys que s’hi sumarien al seu recapte final de festa per a la propera edició, finalment han decidit que la subhastaran amb la finalitat de ser donat a una entitat que treballa amb dones que han estat víctimes de maltractament. D’aquesta manera ho han resumit al reportatge de Barcelona Televisió:

La notícia també menciona que s’acaba el plaç de la venda del tro de Jocs de trons que ha estat la primera peça sorgida d’una festa major barcelonina en ser venuda posterior al seu ús decoratiu, malgrat a la idea sembla que encara no ha sortit comprador, preu de sortida 200€.


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


%d bloggers like this: