Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Ona

09:30 18:00

EN DIRECTE

Fórmula Ona

09:30 18:00


Comença la temporada

Article de el dia agost 31, 2016

Sense descans, des del dilluns 29 d’agost alguns espais de la ràdio ja s’han incorporat al seu horari habitual a la graella. Com cada any, hi ha espais que marxen i nous que entren a la nostra programació. Els que marxen son Cinquena Fila (dimarts de 20 a 21h), El Corner (dijous de 20 a 21h) i De Cap per avall (dissabte de 16 a 18h). A tots ells moltes gràcies per haver format part de la nostra ràdio i molts èxits en els vostres propers projectes.

Com a novetat, els dimarts de 20 a 21h, substituint al Cinquena Fila, arriba “Cítrics de cine”, un nous espai dedicat al món del cinema i les series de TV. L’estrena possiblement sigui el primer dimarts de setembre. També hi ha alguns canvis d’horari, “L’estanquer de Kabul” canvia de dia i manté l’horari, passa dels dijous de 23 a 24h als dimecres després de “Lamúsica que nos parió”.

I per els fans del futbol, i del Barça, torna els dijous de 22 a 23h, La Sotana, a partir del 22 de setembre. Així que ja sabeu, teniu un ventall increïble d’espais veterans i nous, que us acompanyaran com sempre en directe.

sotana

Benvinguts a la nova temporada!


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: