Current track

Title

Artista


Comença la temporada

Article de el dia agost 31, 2016

Sense descans, des del dilluns 29 d’agost alguns espais de la ràdio ja s’han incorporat al seu horari habitual a la graella. Com cada any, hi ha espais que marxen i nous que entren a la nostra programació. Els que marxen son Cinquena Fila (dimarts de 20 a 21h), El Corner (dijous de 20 a 21h) i De Cap per avall (dissabte de 16 a 18h). A tots ells moltes gràcies per haver format part de la nostra ràdio i molts èxits en els vostres propers projectes.

Com a novetat, els dimarts de 20 a 21h, substituint al Cinquena Fila, arriba “Cítrics de cine”, un nous espai dedicat al món del cinema i les series de TV. L’estrena possiblement sigui el primer dimarts de setembre. També hi ha alguns canvis d’horari, “L’estanquer de Kabul” canvia de dia i manté l’horari, passa dels dijous de 23 a 24h als dimecres després de “Lamúsica que nos parió”.

I per els fans del futbol, i del Barça, torna els dijous de 22 a 23h, La Sotana, a partir del 22 de setembre. Així que ja sabeu, teniu un ventall increïble d’espais veterans i nous, que us acompanyaran com sempre en directe.

sotana

Benvinguts a la nova temporada!


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


%d bloggers like this: