Santsurats 2.0 i La Sotana 

Written by on setembre 21, 2016

Els dijous s’omplen amb dos espais que tornen.

D’una banda, l’espai d’humor Santsurats es reconverteix en Santsurats 2.0. Després d’uns mesos fora de la graella, tornen amb noves seccions, més humor i nous personatges. També en nou horari i dia, els dijous de vuit a nou del vespre en directe.

I d’altre banda l’espai de futbol, del Barça,  de Messi, La Sotana renova una segona temporada a la ràdio de sants-montjuïc. Amb gairebé 13.000 seguidors a Twitter, La Sotana ha trobat el seu encaix a la nostra ràdio per fer l’espai en directe. Com sempre, dijous de deu a onze de la nit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track
Title
Artist