Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Ona

22:00 24:00

EN DIRECTE

Fórmula Ona

22:00 24:00


Santsurats 2.0 i La Sotana 

Article de el dia setembre 21, 2016

Els dijous s’omplen amb dos espais que tornen.

D’una banda, l’espai d’humor Santsurats es reconverteix en Santsurats 2.0. Després d’uns mesos fora de la graella, tornen amb noves seccions, més humor i nous personatges. També en nou horari i dia, els dijous de vuit a nou del vespre en directe.

I d’altre banda l’espai de futbol, del Barça,  de Messi, La Sotana renova una segona temporada a la ràdio de sants-montjuïc. Amb gairebé 13.000 seguidors a Twitter, La Sotana ha trobat el seu encaix a la nostra ràdio per fer l’espai en directe. Com sempre, dijous de deu a onze de la nit.


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: