‘Les Rutes del So’, al World Music Workshop

Written by on octubre 18, 2016

El director i presentador del programa ‘Les Rutes del So’, Albert Reguant, assistirà al congrés World Music Workshop de la Unió Europea de Radiodifusió que es fa entre el 19 i el 23 d’octubre a Santiago de Compostel·la.
 womex_itinerary_plan_big_49930
Es tracta de la trobada d’experts musicals de l’anomenada world music més important que es fa a tota Europa. El musicòleg, que presenta des de fa tres temporades el programa de músiques del món a Ona de Sants-Montjuïc, hi assistirà per tretzè any consecutiu.

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track
Title
Artist