Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Ona

19:00 20:00

EN DIRECTE

Fórmula Ona

19:00 20:00


Vine a fer Festa Major

Article de el dia juliol 18, 2017

En poc més d’un mes, Ona de Sants-Montjuïc, tornarà a ser la ràdio de la Festa Major de Sants, això es així perquè portem més de 30 anys dedicant la darrera setmana del mes d’agost a realitzar en directe una programació especial de més de 12 hores.

Ja fa alguns anys, que convidem voluntàries i voluntaris a fer ràdio amb nosaltres aquella setmana ( del 19 al 26 d’agost) i en els darrers anys, alguns d’aquests s’han quedat a la nostra programació habitual. Enguany també obrim les portes de casa nostra per que tu i tu també participeu dùna manera més directa de les festes. La nostra entitat està unicament formada per voluntaris i ningú rep cap compensació econòmica o material per la seva feina. Tampoc tenim afany de lucre i som independents políticament.

radio_gear_03

Si ‘agrada la ràdio i tens més de 16 anys, apuntat a fer ràdio amb nosaltres a les festes.

Envia un correu a ona@onadesants.com , estarem encantats de rebre’t i compartir una setmana plena d’emocions.

 


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: