Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 08:30

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 08:30


Un any dels atemptats de Barcelona i Cambrils

Article de el dia agost 17, 2018

El 17 d’agost de 2018 es commemora el primer aniversari dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils. Van ser uns fets tràgics, que van trasbalsar la ciutat i la societat catalana (i internacional). I que alhora van demostrar la força de la gent, que va sortir al carrer per demostrar que contra la violència cap mena de sentiment de temor és vàlid.

Des de l’Ona de Sants-Montjuïc volem sumar-nos a la commemoració d’aquella jornada tan tràgica, que va arrabassar moltes vides i que va deixar una ferida en la societat que trigarà anys a cicatritzar. Tanmateix, com dèiem fa un any, davant de les adversitats, ens alcem amb la mirada cap endavant i el futur a les nostres mans. Perquè mai més es tornin a repetir uns fets tan abominables com aquells.

Des del nostre caràcter de proximitat, volem solidaritzar-nos amb les famílies de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Ells són aquelles víctimes silencioses que durant un any han hagut de patir, des de l’anonimat, el dolor de perdre gent molt propera. El seu dolor, la seva lluita, també és la nostra.

Enllaç al programa especial del 17A de 2017

https://www.ivoox.com/atemptat-a-barcelona-audios-mp3_rf_20393466_1.html


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: