Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:59

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:59


La Maratona, repartint somriures des de 1994

Article de el dia desembre 24, 2018

Un any més i ja son 24! Ona de Sants-Montjuïc, va iniciar el passat dia 20 de desembre la seva recollida de joguines noves i no bèl·liques. 

L’any 1994, uns quants companys de la ràdio, van idear i organitzar la primera recollida de joguines, amb poca infraestructura, però amb moltes idees i ganes. A més de la recollida, la ràdio va fer la seva primera marató radiofònica de 48h de ràdio en directe ininterrompuda. Amb els anys, aquesta marató en directe, ocupa ja 72h en rigorós directe.

Entitats, associacions i comerços del barri i de fora del districte han col·laborat durant anys per portar somriures. A finals dels anys 90, es va crear el slogan de la campanya “una joguina, és un somriure” i se li va posar a tot plegat el nom de “La MaratOna“, jugant amb el nom de la ràdio i la marató de ràdio en directe.

Actualment, aquesta recollida de joguines es realitza amb la col·laboració de la Fundació del Pare Manel, una entitat social, que porta molts anys ajudant a famílies i nens amb risc d’exclusió social. El mateix Manel Pousa (Pare Manel) ha estat als nostres estudis més d’un cop, per ajudar-nos en la logistica d’aquesta recollida. 

Aquí podeu escoltar el rei Melcior, convidant a col·laborar.

Us convidem a col·laborar amb aquesta campanya solidària organitzada per la primera ràdio de Sants-Montjuïc.

Ajudeu-nos a portar una onada de somriures…

 

 


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: