Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:00

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:00


Sessió doble, de Les Rutes del so

Article de el dia febrer 25, 2019

Aquesta setmana, a “Les Rutes del So”, amb un fet excepcional, dues hores de programa.

La primera hora (11h a 12h), dedicarà el seu espai al “Dia internacional de la Música Censurada”, una diada que se celebra arreu del món el diumenge 3 de març, destinada a defensar el dret de la llibertat d’expressió en la música. Per aquest programa especial han fet una selecció musical d’artistes que han vist o veuen censurades les seves obres, que s’han hagut d’exiliar, – o que – són a les presons, com també son víctimes del silenci dels mitjans d’informació als seus països respectius.

El “Dia internacional de la Música Censurada” va ser impulsat l’any 2006 per l’organització internacional FREEMUSE, l’ONG que vetlla pel dret de tots els professionals de la música a expressar-se lliurement.

La participació d’enguany serà molt activa en diversos programes de ràdio europeus, en conferencies, i en concerts.  

El programa està realitzat i presentat per l’Albert Reguant, que suma el dotze any consecutiu la seva col·laboració en aquesta diada. L’emissió compte també, com darrerament ja es habitual, amb la locució d’ÀNNIA MIR.

 

I a la segona hora del programa, dotze a una del migdia, parlaran amb la cantautora colombiana, MARTA GOMEZ, una de les veus més emblemàtiques de la nova cançó llatinoamericana, artista que té fixada la seva residencia justament aquí a Barcelona, i que serà la invitada al programa. 

El programa estarà realitzat i presentat per l’Albert Reguant i Ànnia Mir.

Més informació sobre la sessió doble de Les Rutes del So a:

http://lesrutesdelso.blogspot.com.es

També es podran escoltar en diferit per internet a través del Podcast adherit aquest propi bloc del programa.


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.