Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:00

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:00


Més de 25 espais en directe!

Article de el dia març 19, 2019

La ràdio de Sants-Montjuïc, sempre s’ha caracterizat per oferir una programació no convencional, lluny de les ràdios comercials o amb afinitats polítiques. Ona de Sants-Montjuïc, aposta per els espais diversos per tots els gustos i pràcticament al 100 x 100 en directe.

Des de espais musicals específics, dedicats al heavy metal, als guitarristes, passant pel jazz, les músiques del món i la electrònica, fins l’actualitat musical. A la nostra programació, també tenen cabuda els esports, amb el bàsquet com destacat amb dos espais, un exclusiu de la NBA i un altre de la lliga espanyola (Liga Endesa). L’humor, es un dels pilars de la nostra programació amb diversos espais durant la setmana. Magazines, cultura, joves, cinema, i molts més continguts, en una programació que va de dilluns a diumenge, en directe. 

Aquesta temporada, alguns dels nostres espais de producció pròpia, s’emeten a altres ràdios arreu de Catalunya (Estem Dins a GumFM i Ràdio Calafell) i també a altres ràdios de l’estat espanyol (Estudio Protegido a Vicus Ràdio(Vigo) i EspluguesFM).

Actualment 3 espais, a part dels 25 que anomenem al títol, s’emeten en diferit, però son de producció pròpia de la ràdio de Sants-Montjuïc (Saxofon, La Playa, Ràdio Caliu)

Arribem gairebé als 30 programes diferents, amb continguts diversos i per públic de totes les edats, amb la força del directe, que permet la participació ciutadana. I sempre estem oberts a rebre noves propostes al nostre correu de programació (programacio@onadesants.com)

Som una ràdio autogestionada, que rep 2,74€ al dia de subvenció municipal, però que amb les quotes dels socis voluntaris, funciona des de fa 34 anys, pagant les despeses de lloguer, serveis i altres.

 


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.