Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:59

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:59


L’Estem Dins s’acomiada amb un joc virtual i sense saber si hi haurà nova temporada

Article de el dia juny 6, 2019

El programa jove de l’Ona de Sants-Montjuïc que s’emet a més a Ràdio Cunit i Gum FM, s’acomiadarà el proper 15 de juny en un programa en el que veus mítiques del programa acompanyaran al trio de moda de Sants. La Cristina, la Núria i en Man Hoh tanquen la primera temporada recordant les millors trucades i les bromes que més han marcat aquesta primera aventura.

A més, llancen a la vegada un joc virtual publicat a la Revista YOUNG per conèixer quina afinitat tenen els oients respecte als tres locutors per al tancament de temporada.

Cristina Costa. Foto de Daniel Cortés

Dels Vòmits de l’amic del Xavi fins a jugar al ‘Prueba o Verdad’ amb els amics del Fèlix

De moments n’hi han hagut moltíssims a través de les seves trucades i centenars de missatges directes que han anat resolent amb entusiasme i divertides aportacions d’un trio radiofònic que ha demostrat no tenir pels a la llengua. Moments telefònics que aquesta casa recordarà el proper dissabte 22 de juny a les 22h amb un especial de dues hores anomenat Les Millors Trucades de l’Estem Dins.

No faltarà el mític descobriment del col·laborador Xavi More i el seu amic que va vomitar a tota una discoteca; el Prova i veritat a la festa del Fèlix; la orgia a la porta de l’ajuntament de Maspalomas del Sergio; o la trucada amb sorpresa de la Júlia i la infidelitat declarada de la seva amiga. En definitiva, moments que han quedat gravats al cap dels oients d’aquesta casa.

Un final molt instagramer

Núria Torralba. Foto de Daniel Cortés

La Núria, la veu dels oients més tímids per Instagram, ha volgut celebrar el final d’aquesta temporada amb un joc virtual per a descobrir quina afinitat tenen els oients amb els tres perfils dels locutors. El quizz ho ha publicat a través de la Revista YOUNG España i ja s’hi pot participar i compartir a l’enllaç https://revistayoung.es/estemdins/.

Durant el programa del 15 de juny esperen animar a tots i totes a participar i compartir el resultat per Instagram amb els coixinets #TeamCristina, #TeamNuria o #TeamManHoh.

 

Un estiu llarg i potser un retrobament al final?

Man Hoh Tang. Foto de Daniel Cortés

El que va començar sent una conversa al finalitzar les festes de Sants els va dur a encendre micròfons el 3 d’octubre de 2018 i els ha dut a juny aprenent d’aquesta nova experiència. S’acomiaden, ens acomiadem, però encara amb l’incertesa de si hi haurà segona temporada a l’arribada del proper curs escolar.

La decisió es troba en mans de la Núria, és per aquest motiu que el proper 15 de juny algunes veus més icòniques de les tres cases que han emès l’Estem Dins aquests mesos i part dels oients més fidels a l’espai cridaran a la vegada que la Núria accepti tenir una segona temporada. Tot això ho sabrem el proper 15 de juny al vespre.


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: