Ara sona

Títol

Artista


Vols fer ràdio?

Article de el dia octubre 8, 2019

Un cop més al inici de la nostra temporada 2019-2020, obrim la nostra graella per nous espais. Ona de Sants-Montjuïc, va nèixer fa gairebé 35 anys, com taller de ràdio dins l’Ateneu Popular de Sants, i a casa nostra s’han format professionals com l’Oscar Dalmau (La Competència) o en Dani Jimenez (divulgador científic). Al llarg d’aquests anys, alumnes de periodisme i/o comunicació audiovisual, estudiants de ràdio o senzillament aficionats a l comunicació, han aprés una mica per la seva trajectoria personal i professional a casa nostra.

 

Ona de Sants-Montjuïc, sempre ha estat un mitjà de comunicació obert, creatiu i alternatiu, on mai ningú ha cobrat un sou, tots els voluntaris de la emissora, amb les seves quotes han fet que aquest somni de parlar i comunicar tirès endavant.

Ara tu pots formar part del nostre projecte, només has de tenir ganes i fer el teu propi espai, sol o amb amigues/amics. La ràdio t’obre les portes, amb una formació tècnica bàsica i amb uns estudis habilitats per emetre per Freqüència Modulada i per internet. És molt fàcil, només has d’enviar un correu al departament de programació programacio@onadesants.com i ens posarem en contacte amb tu.

Vine a fer ràdio, sense censures, amb nosaltres!!


La teva opinió
 1. Ignasi   On   febrer 29, 2020 at 20:08

  Hola,
  Sóc un apassionat de la ràdio. Us demano informació per la temporada vinent. La 2020/2021 si ja la teniu. Actualment estic fent ràdio en un altre lloc. Acabo al juny. Aquesta droga meravellosa de la ràdio, m´agradari moltíssim continuar-la després de l´estiu d´enguany.
  Quins cursos oferiu? Quin docents hi han o hi hauran?
  Si us plau, desitjaria que les classin siguin en català.

  Esperant la vostra resposta, rebeu salutacions cordials.
  Moltes gràcies.

 2. Ignasi Ferrer   On   febrer 29, 2020 at 20:09

  Hola,
  Sóc un apassionat de la ràdio. Us demano informació per la temporada vinent. La 2020/2021 si ja la teniu. Actualment estic fent ràdio en un altre lloc. Acabo al juny. Aquesta droga meravellosa de la ràdio, m´agradari moltíssim continuar-la després de l´estiu d´enguany.
  Quins cursos oferiu? Quin docents hi han o hi hauran?
  Si us plau, desitjaria que les classin siguin en català.

  Esperant la vostra resposta, rebeu salutacions cordials.
  Moltes gràcies.

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Continua llegint

%d bloggers like this: