Current track

Title

Artista

EN DIRECTE

Els Insolvents

20:00 21:00

EN DIRECTE

Els Insolvents

20:00 21:00


Vols fer ràdio?

Article de el dia octubre 8, 2019

Un cop més al inici de la nostra temporada 2019-2020, obrim la nostra graella per nous espais. Ona de Sants-Montjuïc, va nèixer fa gairebé 35 anys, com taller de ràdio dins l’Ateneu Popular de Sants, i a casa nostra s’han format professionals com l’Oscar Dalmau (La Competència) o en Dani Jimenez (divulgador científic). Al llarg d’aquests anys, alumnes de periodisme i/o comunicació audiovisual, estudiants de ràdio o senzillament aficionats a l comunicació, han aprés una mica per la seva trajectoria personal i professional a casa nostra.

 

Ona de Sants-Montjuïc, sempre ha estat un mitjà de comunicació obert, creatiu i alternatiu, on mai ningú ha cobrat un sou, tots els voluntaris de la emissora, amb les seves quotes han fet que aquest somni de parlar i comunicar tirès endavant.

Ara tu pots formar part del nostre projecte, només has de tenir ganes i fer el teu propi espai, sol o amb amigues/amics. La ràdio t’obre les portes, amb una formació tècnica bàsica i amb uns estudis habilitats per emetre per Freqüència Modulada i per internet. És molt fàcil, només has d’enviar un correu al departament de programació programacio@onadesants.com i ens posarem en contacte amb tu.

Vine a fer ràdio, sense censures, amb nosaltres!!


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Continua llegint

%d bloggers like this: