Ara sona

Títol

Artista


Torna l’Estem Dins

Article de el dia octubre 9, 2019

Després d’una primera temporada, l’equip del programa Estem Dins, torna amb novetats el proper dissabte 12 d’octubre a les 22h. Cristina Costa i Man Hoh Tang conduiran les dues hores setmanal dedicat a la audiència juvenil d’aquesta casa.

El programa magazín convida a participar als oients a través d’enquestes i preguntes que trobaran setmanalment al compte d’Instagram del programa (@estemdins). Amb un vocabulari adequat al públic, els locutors presenten dubtes i reptes de temàtica sexual o de relacions de parella o personals en format de consultori. Tot això amb humor, entreteniment i un rerefons de divulgació de valors de respecte a col·lectius com l’LGBTI+.

Entre els col·laboradors/es d’aquesta segona temporada repeteixen veus com el Xavi More (imitador de Dumbledore), Fèlix, Alba, Sheila, Ània, David, Núria Torralba o l’Estèfan, però s’afegeixen veus noves com l’Albert Romero, Guillem Martínez, Diego Mora, Elena Balbastre, Javi, Pol Rodríguez o Vicky Gutiérrez.

Una primera temporada rodona

L’equip s’acomiadava el passat mes de juny amb la confirmació d’una segona temporada després dels èxits recollits. El podcast del programa supera les 9.523 reproduccions i s’hi troba a plataformes populars com Spotify entre els podcasts en català més reproduïts a la plataforma.

Actualment l’espai radiofònic produït a Ona de Sants s’emet en diferit a altres emissores locals com Ràdio Cunit (Tarragona), GumFM (Pirineus i Vall d’Aran) i s’afegeixen Ona Digital (Empordà i Vic) que han vist en l’Estem Dins una proposta fresca per un públic exigent i complicat d’atreure al mitjà.


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: