Current track

Title

Artista

EN DIRECTE

Estem dins

22:00 24:00

EN DIRECTE

Estem dins

22:00 24:00


COMUNICAT DE L’ONA DE SANTS PER LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM

Article de el dia octubre 14, 2019

Dilluns, 14 d’octubre, el Tribunal Suprem ha dictat sentència contra els 13 polítics i activistes catalans encausats en el judici dels fets del setembre i octubre de 2017, sota l’acusació de sedició, desobediència i malversació. Aquesta casa, Ona de Sants-Montjuïc, entitat totalment apolítica, manifesta el suport unànime a l’exercici de la lliure democràcia i del diàleg amb l’objectiu de resoldre qualsevol conflicte de tipus polític. El fet de criminalitzar qualsevol tipus de manifestació pacífica sorgida de la societat civil no fa més que atiar el foc de la intolerància i l’odi entre els pobles.


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


%d bloggers like this: