Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Ona

10:00 12:00

EN DIRECTE

Fórmula Ona

10:00 12:00


Una àvia amb molta barra queda retractada a l’Estem Dins

Article de el dia octubre 14, 2019

Nou inici de curs i nova temporada per a l’equip de l’Estem Dins. La Cristina Costa i en Man Hoh Tang s’encaren sols a la feina de donar consells a la comunitat més agitada de la xarxa, els Insiders, però per sort no es troben sols, aquesta setmana en Fèlix, en David, el Pol i la Paula acompanyen als locutors del programa aquest primer episodi.

 

Sorpreses i més sorpreses

En aquest primer episodi en Christian ens explica que un dia a un centre comercial una àvia se’l va apropar per donar-li una abraçada mentre dinava amb els amics. La sorpresa venia quan una cambrera del restaurant li exigia el pagament del menú de la senyora, perquè li havia dit que era aquest el seu nét. Enfadat amb l’univers, el Christian va reclamar a l’anciana els diners del menú. uns agents de la Guardia Civil, una àvia mentidera i uns adolescents qüestionats son els ingredients d’un programa èpic que no pots predre’t ara al nostre podcast.

Recorda que l’Estem Dins s’emet en Directe a Ona de Sants els dissabtes a les 22h.

Paraula clau

La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: