Ara sona

Títol

Artista


Un amor prohibit a l’Estem Dins

Article de el dia octubre 25, 2019

En aquest segon capítol de la nova temporada de l’Estem Dins, la Cristina i en Man Hoh Tang afronten el repte de donar consells amb l’ajuda de col·laboradors tan guais com la Vida, en Miquel i la Núria.

En Fèlix s’ha trobat pel Grindr algú molt especial… un antic profe!

En aquest episodi rebem la trucada d’en Fèlix, que ens explica que s’ha trobat un conegut seu al Grindr que suposadament era heterosexual. I no només això… havia estat el seu profe! Com es resoldrà aquesta trama? Es liaran i acabaran al llit? Et convidem a descobrir aquest misteri escoltant el nostre podcast!

Recorda que l’Estem Dins s’emet en directe a Ona de Sants els dissabtes a les 22h. També ens pots escoltar a Ràdio Cunit, Ona Digital i Gum FM. I no oblidis seguir-nos al nostre Instagram! @onadesants


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: