Ara sona

Títol

Artista


Aquest diumenge, nova temporada de Ràdio Caliu

Article de el dia octubre 26, 2019

Aquest proper diumenge dia 27, emetrem el primer programa de la nova temporada de Ràdio Caliú. A les 17h, en diferit, els socis de l’Ateneu Divers, ens porten l’actualitat i la seva visió des del Grup Caliu. 

Ràdio Caliu és una ràdio única i diferent per a persones úniques i diferents.

El Grup Caliú, forma part des de fa molts anys de la nostra família de Ona de Sants-Montjuïc., 

Podeu seguir als amics i companys de Ràdio Caliú a les seves xarxes, https://twitter.com/grupcaliu

 


La teva opinió
  1. Pere Bonet oltra   On   gener 29, 2020 at 10:20

    Hola bon dia a tots Estic molt content de participar al vostre programa amb la meva secció de viatges que me diverteixo molt amb tots vosaltres i també preparant el programa ja que me entren moltes coses bones dins del meu cap. Me permet conèixer vos a tots molt millor i a mi mateix perquè son unes bones sensacions com emocions perquè penso que la secció que porto algunes sortides les hem realitzat amb el Ateneu Divers i recordo a molts companys que avui en dia no estan però això si els trobo molt a faltar. Me encantaria que alguns tornessin o al menys poguessin provar lo dinàmic que es preparar un programa de radio com es el que fem a radio Caliu perquè penso que ningú s hi imagina lo lliure i dinàmic que es per les seccions que tenim ja que parlem de tot el que volem amb algunes coses molt interesants de saber i compartir amb la audiència. Per a mi es la màgia de la radio expressar amb llibertat tot el que vols explicar.

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: