Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Ona

19:00 20:00

EN DIRECTE

Fórmula Ona

19:00 20:00


L’Alba ha vist la mort del seu millor amic

Article de el dia novembre 11, 2019

Nit de revelacions per a l’equip de l’Estem Dins, Cristina Costa i en Man Hoh Tang s’enfrenten a una edició en el que passem del Samuel a l’Alba. El primer ens explica que porta anys enamorat d’un noi i que mai li havia fet cas, tot fins ara que aquest noi i ell han quedat per tenir una nit boja sexual que espera amb entusiasme. A tot això l’equació cal esmentar on posem al marit d’en Samuel a tot això.

Acabarem el programa amb la trucada de l’Alba que té un do per veure petits fragments del futur i que ens explica que ha vist la mort del seu millor amb tot i que encara no ha passat, però tot canvia quan fa unes grans revelacions a la Cristina Costa, Com acabarà tot plegat?

 


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: