Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:59

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:59


Look Wide, la proposta que vol repensar les violències masclistes des de la diversitat sexual i de gènere

Article de el dia novembre 20, 2019

El proper 3 de desembre es portarà a terme jornada de cloenda del projecte europeu  Look Wide. El projecte, liderat per Fundació Surt, ha treballat per tal d’integrar la diversitat de gènere i sexual en el treball amb persones que han patit situacions de violència de gènere.

 

Amb la programació d’aquesta jornada es busca ser un espai de trobada i intercanvi per a professionals de serveis d’atenció, activistes, acadèmiques i responsables de polítiques públiques en l’àmbit local i internacional.

L’objectiu general del projecte és contribuir a garantir els drets de les persones lesbianes, bisexuals, gais, transsexuals i intersexuals (LGTBI) supervivents de violències masclistes i de gènere a través de la integració de les perspectives de gènere i de la diversitat sexual en els serveis d’atenció a les víctimes.

Look Wide és un projecte adreçat al desenvolupament d’una guia per a professionals per a l’atenció a persones LGTBI víctimes de violències masclistes i de gènere.  Està finançat pel Programa de Drets, Igualtat i Ciutadania de la Comissió Europea.

Durant la jornada, es distribuirà la publicació “Ampliar la mirada de les violències de gènere. Cap a un model d’atenció a persones LGTBI.”. Aquesta publicació s’adreça a professionals de serveis especialitzats de violència de gènere i antidiscriminació, així com a professionals de serveis generals que també realitzen atenció amb persones LGTBI.


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: