Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Ona

19:00 20:00

EN DIRECTE

Fórmula Ona

19:00 20:00


Una psicòloga i sexòloga aconsellarà a l’equip de l’Estem Dins

Article de el dia novembre 21, 2019

L’entrada de la nova col·laboradora Júlia Beltrán la pasada setmana a l’Estem Dins va significar un nou canvi dins del model radiofònic per als joves oients de l’Ona de Sants.

A les opinions que habitualment es diuen  a l’espai conduit per Cristina Costa i Man Hoh Tang, s’afegeix la supervisió d’una experta que entre bromes descriurà  consells més professionals sobre relacions de parella, individuals o sexuals.

Júlia Beltrán davant de la taula de l’estudi

Júlia Beltrán és psicòloga i sexòloga de professió i actualment es  troba excercint consulta al OWL INSTITUTE, una institució en psicologia clínica amb centres a Masnou i a Barcelona. Tot i que les seves aparicions seran regulars, com la resta de col·laboradors/es d’aquesta temporada, no descarta donar consells a l’elaboració dels guions setmanals. D’aquesta manera, els conductors de l’espai garanteixen un grau en responsabilitat social sense predre la frescor i la seva autenticitat com a consellers de l’amor.

Estem Dins cada setmana a les 22h a Ona de Sants en directe.


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: