Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:59

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:59


Videojocs, heavy metal, cultura i més

Article de el dia novembre 21, 2019

Aquesta nova temporada de Ona de Sants, es va omplint de nous espais i el retorn d’altres que van marxar abans de l’estiu. 

Els dilluns a les 19h s’emet l’espai “La culpa és dels videojocs” una hora de ràdio dedicada als “gamers”, amb notícies i actualitat de consoles i jocs per PC. Els dimarts ha tornat a la nostra graella l’espai “Els Insolvents” a les 20h, amb entrevistes molt interessants. Els dijous, a les 12:30,h podem sentir el nou espai “Connect@ts amb la realitat”. El mateix dijous a les 21h desprès del “Club Cortum”, s’emet l’espai de cultura, humor i actualitat “Ni medio normal”. I els dissabtes, tot i que ja es va iniciar a finals de la passada temporada, en Cèsar ens porta tota la música “heavy-metal” als seu “El Rockodrom” a les 13h.

Els nostres clàssics continuen, com els espais més veterans de la ràdio, “Guitar Experience”, “Tot Rock”, “Ressons”, igual que altres, com “Estació Musical” “El Retrovisor”, “Les Rutes del so” i “Recordant Cançons”

Pots trobar tots aquests i d’altres a la nostra secció de programes.

Gaudeix de la ràdio en directe…per fer podcast no cal una ràdio!!


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: