Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Ona

23:00 24:00

EN DIRECTE

Fórmula Ona

23:00 24:00


Les rutes del so (Albert Reguant), convidats al 32e Congrés Internacional “Folk Alliance”

Article de el dia gener 29, 2020

El congrés Internacional Folk Alliance, que enguany se celebra del 22 al 26 de Gener  a la ciutat de Nova Orleans (Louisiana), és un dels congressos musicals més importants de l’Amèrica del Nord.

En aquesta trobada, reservada per als professionals de la música genuïnament americana – un ampli ventall musical que va des del folk més tradicional fins al més contemporani, cantautors, tex-mex, bluegrass, klezmer, americana, celta, old-time, cajun, etc.,- hi té lloc una gran fira, conferències, taules rodones i també “showcase (petits concerts) que van des del més clàssic fins al més innovador. La gran assistència d’artistes, mànagers, festivals, editores discogràfiques, institucions públiques i privades, revistes, periodistes i qualsevol altre ofici relacionat amb aquest tipus de música, troben la seva oportunitat al Folk Alliance.

Albert Reguant, ha estat convidat en aquesta nova edició, la tretzena  de la seva carrera,  per participar en diversos debats. Durant totes aquests edicions, Reguant ha estat testimoni privilegiat  de l’evolució de la música folk nord-americana, cosa que l’ha permès convertir-se en  un dels principals especialistes internacionals dels distints estils d’arrel, des dels més tradicionals als més nous de la música genuïna nord-americana i canadenca.

La presència de Reguant en els grans congressos internacionals de “World Music” és habitual des de fa uns vint i cinc anys, i ha esdevingut un dels periodistes especialitzats amb més reconeixement a l’exterior gràcies a la seva experiència fent programes de ràdio, televisió i escriure en rellevants magazines especialitzats. Tot això l’acredita com a únic representant català a la organització de ràdios europees World Music Charts Europe, i d’altres d’internacionals.


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: