Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Ona

19:00 20:00

EN DIRECTE

Fórmula Ona

19:00 20:00


Les ràdios associatives, fem ràdio!

Article de el dia juny 8, 2020

Durant aquest confinament, de poc més de 2 mesos, 4 ràdios associatives de la ciutat de Barcelona, han fet pinya per fer arribar als oients, programes especials amb el tema del confinament com eix principal.

La salut, les associacions, l’educació i uns especials (Sant Jordi, i especials de nit) han estat els espais realitzats per Boca Ràdio, 7 de Ràdio, Ràdio Ateneu del Clot i Ona de Sants-Montjuïc. I han comptat amb el suport del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) i l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest programes s’han emès tant en directe com en diferit a través de les ràdios implicades i a la vegada pel canal de Ràdios Associatives Unides de Youtube. L’Helena, l’Alba, el Sergi, l’Àlex, el Germà i d’altres, han estat els conductors d’aquests espais durant el confinament, produïts pel Carles de 7 de Ràdio.

Els podeu tornar a escoltar i veure al canal de Youtube que comparteixen aquestes emissores de la ciutat de Barcelona.

Ràdios Associatives Unides


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: