Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:59

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:59


Barcelona celebrará Sant Joan sense trepitjar la platja

Article de el dia juny 17, 2020

El consistori anuncia el replantejament de la festivitat del solstici d’estiu amb la vigent crisi sanitària i el procés de desconfinament. Per descomptat, Barcelona, així com la majoria de localitats del litoral, prohibiran la celebració a la platja de la festivitat, d’aquesta manera intentaran contenir els contagis per Covid en aquest procés de desconfinament.

A partir de les 20 h del mateix 23 de juny, les platges restaran tancades fins a la reobertura prevista a les 10 h del 24, la planificació d’aquesta contenció inclou el tancament de les guinguetes a la mateixa hora. Només es permetran les activitats que garanteixin el compliment de les distàncies de seguretat entre les persones i no es permetran les festes ni les aglomeracions massives.

Les fogueres de la nit de Sant Joan no estaran autoritzades, només els foguerons, sempre que estiguin encerclats degudament i ocupin com a màxim 1 metre quadrat, i amb un aforament reduït i controlat.

Imatge de l’Ajuntament de Barcelona

Evitar incendis i altres sorpreses inesperades

A més, del 15 de març al 15 d’octubre és època de risc d’incendis. Per això està prohibit encendre foc per a qualsevol mena d’activitat i llançar en zones boscoses objectes encesos o coets, globus, focs d’artifici o altres artefactes que continguin foc. Això vol dir que no es pot utilitzar cap mena d’objecte pirotècnic a les zones de Montjuïc i Collserola, ni en la franja de 500 metres que els envolta.

El cos de Bombers de Barcelona i la Guàrdia Urbana treballaran tota la nit per garantir la seguretat i atendre tots els incidents que puguin sorgir. Durant la nit del 23 de juny s’establiran controls preventius d’alcoholèmia i drogues a tota la ciutat per prevenir riscos en la conducció.

Els dies previs a la nit de Sant Joan els bombers inspeccionaran els 117 locals de venda de petards i casetes de pirotècnia per assegurar que compleixen les mesures de seguretat corresponents, i també revisaran els emplaçaments dels foguerons autoritzats. I durant la nit del 23, reforçaran la presència a tota la ciutat, sobretot a les zones forestals.

Paraula clau

La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: