Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

El Rock-Òdrom

13:00 14:00

EN DIRECTE

El Rock-Òdrom

13:00 14:00


Hostafrancs crea una plataforma per ajudar als professionals de proximitat

Article de el dia juny 17, 2020

La FAECH anuncia l’estrena de l’Espai del veïnat, una plataforma web inclosa al portal femhostafrancs.cat que té com a objectiu ajudar als professionals de proximitat a reactivar la seva activitat econòmica amb les demandes de veïns i veïnes.

Imatge de Marc Lozano

A través d’un comunicat, la Federació D’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs ha explicat el procés de registre al sistema que permet la cerca als usuaris d’un servei concret que els professionals registrats ofereixen. El registre al portal s’ha habilitat de forma gratuïta a l’enllaç femhostafrancs.cat/web/espai-del-veinat.

Paraula clau

La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: