Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:59

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:59


Les instal·lacions esportives de Sants reobren el 22 de juny

Article de el dia juny 17, 2020

108 instal·lacions esportives municipals reobriran el dilluns que ve després del tancament forçat per la declaració de l’estat d’alarma imposat pel govern central. Amb aquest pas Barcelona es prepara per acceptar la nova normalitat dins del procés de desconfinament.

La reobertura dels centres s’adaptaran a l’aplicació de les mesures establertes per la seguretat pels seus socis, recomanem als i les usuàries que s’informin als perfils a les xarxes socials i webs del seu centre per informar-se de la normativa i processos per accedir a les instal·lacions, ja que poden variar.

Imatge de Paola de Grenet

Al barri de Sants-Montjuïc la reobertura afectarà 12 centres esportius de Sants, Bordeta, Poble Sec, Montjuïc i La Marina que s’afegiran als centres esportius a l’aire lliure com l’Estadi Joan Serrahima, la pista d’atletisme Parc del Migdia, l’Escola d’Hípica La Foixarda, el Camp d’entrenament Agility, els fossars per Tir amb Arc, les pistes d’Aeromodelisme de Montjuïc i el Centre d’Escalada La Foixarda, tots situats dins la muntanya de Montjuïc.

Paraula clau

La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: