Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:59

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:59


La Marina sense festa major, però no descarten moure-les

Article de el dia juny 22, 2020

A meitats de juny el barri de la Font de la Guatlla i la Marina haurien obert el cicle estiuenc de festes majors dels barris de Sants-Montjuïc. En l’actual situació de pandèmia, l’Associació de Veïns i Veïnes de la Font de la Guatlla – Magòria i la seva comissió de festes han decidit suspendre-la per aquest any.

Imatge d’un correfoc. Fotografia de Antonio Lajusticia Bueno

Aquest estiu tampoc no hi haurà festes majors a la Marina, ni les Bacanals que aquest cap de setmana hauria organitzat la Unió d’Entitats de la Marina ni les festes als veïnats de Can Clos, l’Illa Metalco, la Vinya, el Polvorí, Sant Cristòfol i Eduard Aunós.

Les entitats organitzadores no descarten substituir-les per alguna nova proposta a la tardor si les condicions sanitàries ho permeten: la Unió d’Entitats treballa per organitzar una Festa Major de la Marina el primer cap de setmana d’octubre. No s’ha decidit si a mitjan setembre es farà enguany la Trepitjada de Raïm als carrers de Plus Ultra.


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: