Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

EN DIRECTE


L’espai musical La Bàscula obre un concurs per redecorar els murs

Article de el dia juliol 15, 2020

L’Espai Jove La Bàscula obre una convocatòria per decorar una de les seves façanes laterals amb un nou mural. Fins al 15 de setembre podeu presentar-hi les vostres propostes. Podeu consultar les bases de la convocatòria i omplir el formulari d’inscripció a través dels accessos directes del final d’aquesta pàgina.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és donar visibilitat a aquest espai jove, amb un mural que atorgui identitat i singularitat a l’equipament. Així mateix, la renovació de la imatge de l’edifici busca també fer-ne un espai més atractiu per al públic jove, els veïns i veïnes de la Marina i totes les persones usuàries o potencials usuàries que passin per la zona.

La convocatòria està oberta a artistes de diferents disciplines i s’hi pot participar de manera individual i col·lectiva. Malgrat això, es prioritzarà la participació d’artistes menors de trenta anys. Cada persona i col·lectiu pot presentar un màxim de dues propostes, l’estil i la tècnica de les quals serà lliure, però en les que necessàriament ha d’incloure les lletres “Espai Jove La Bàscula” com a part de l’obra. L’artista o col·lectiu seleccionat percebrà 1.000 €, i les despeses de material i infraestructura tècnica aniran a càrrec de l’organització de l’espai.
El jovent tindrà un paper destacat en la intervenció mural: a més de materialitzar la proposta guanyadora, també podrà formar part del jurat.


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: