Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Guitar Experience

23:00 24:00

EN DIRECTE

Guitar Experience

23:00 24:00


Els castellers mantenen els actes de la festa major

Article de el dia juliol 25, 2020

Un dia després de l’anunci que vam filtrar a Ona de Sants, de la Federació d’Associacions i Comissions de Carrers de la Festa Major de Sants que anunciaven anul·lar la vigent edició per la responsabilitat per contenir els contagis de la vigent crisi sanitària produïda pel Covid-19, els Borinots anuncien que mantenen l’agenda d’activitats previstes.

A través d’un tuit compartit al perfil de Twitter, els borinots segueixen la carrera cap als actes previstos a finals d’agost.

 

Tot i la incertesa davant del desenvolupament de la pandèmia per aquelles dates, han rebut una resposta d’un usuari que mostrava la seva preocupació al que ha rebut la resposta d’Adrià Pérez: “Precisament es tindrà en compte com està tot i seran activitats en un format que permeti construir un espai segur per a tots. De fet, si es fa, estarà autoritzat pel PROCICAT.


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: