Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

EN DIRECTE


Els Castellers i les Alternatives fan Festa Major

Article de el dia agost 20, 2020

Els Castellers de Sants mantenen la seva festa major, i des de dissabte 22 d’agost i fins el 26 d’agost, es programaran diversos actes al aparcament de motos just darrera de l’antic Happy Parc (malauradament en un futur serà un tanatori).

Les Festes Alternatives, han fet un comunicat avui, on han informat què totes les activitats es faran només al Parc de l’Espanya Industrial, així ho han coordinat amb Protecció Civil.

El programa de la Festa Major Castellera, el podreu trobar aquí mateix. Les Festes Alternatives, després del canvi d’escenari, han actualitzat els actes què es faran al Parc de l’Espanya Industrial.

(clica sobre les imatges per ampliar)

Totes dues festes majors, es faran amb totes les mesures de prevenció davant la pandèmia del Covid_19. L’aforament serà limitat i asseguts en cadires amb la distància marcada per les autoritats sanitàries. A tots els actes s’haurà d’accedir amb reserva prèvia, per la limitació d’aforament. Tots els actes, finalitzaran a les 23h

D’altre banda, la Federació de la Festa Major de Sants, manté els actes d’ofrena al patró de la Festa Major, Sant Bartomeu, a l’església de Santa Maria de Sants (Plça.Bonet i Moixí) i al Mercat de Sants, amb un format més reduït. També des de la Federació de Carrers, s’ha demanat als veïns penjar estels als seus balcons, per recordar, que la festa no es morta i que l’any que vé ha de tornar amb més força i més ganes.

Alguns carrers (Papin i Sagunt) han demanat al veïnat fotografies de festes majors anteriors, per fer uns murals i també recordar que l’esforç més gran per fer el 2021 la Festa Major, està a les mans de veines i veïns.

Tot i la situació actual, us desitgem una “Bona Festa Major”


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


%d bloggers like this: