Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:00

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:00


On ha quedat l’independentisme a aquestes eleccions?

Article de el dia febrer 4, 2021

Fora de la programació especial de les eleccions que organitza la ràdio del districte Ona de Sants-Montjuïc, Man Hoh Tang i el seu programa El Tercer Districte es qüestionarà el paper del moviment independentisme en aquestes eleccions del 14F.

El programa d’una durada de trenta minuts s’emetrà un cop finalitzi la roda d’entrevistes programades amb els sis partits polítics amb representació parlamentària. En aquest espai participarà Jordi Serradell Cugat, membre del Moviment de Primàries per a la Independència de Catalunya (Primàries Catalunya) que s’estrena en aquests comicis.

La cita serà dijous 11 de febrer a les 21.35 h aproximadament.


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.