Current track

Title

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:59

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:59


Guia Gráfica de disseny

Primeres consideracions

Ona de Sants-Montjuïc és l’emissora resultant de l’Ateneu Popular de Sants fundat al 1985 per socis/es i col·laboradors/es de l’antiga entitat. Aquesta pàgina es crea a finals de 2019 per poder presentar un suport gràfic per a una homogeneïtat de la marca entre els espais, col·laboradors i publicistes.

Logo

Ona de Sants-Montjuïc des de fa dècades ha volgut construir la seva imatge amb l’arrel a la icona del barri dels fanals del Parc de l’Espanya Industrial. Aquesta imatge es va començar a fer servir des de finals del segle passat.

El logo quadrat ara incorpora una versió que incorpora informació de freqüència modulada i adreça web, aquesta proposta va ser presentada pel soci Man Hoh Tang i que pretén convertir la imatge del logo en una utilitat per recordar les vies per escoltar l’emissora.

Com fer servir el logo

Tant si fas servir la versió básica o la completa, a la cartelleria el logo s’ha de situar al mig de la part superior del cartell, deixant respirar la part superior com mostrem a l’exemple següent.

Cal tenir en compte que NO ES PERMET alterar, modificar o girar la peça en cap cas, ja que está fet per poder-se llegir amb facilitat.

Tipografia

Per aquesta remodelació de l’estil de marca, s’ha buscat una font que a part de permetre moltes adaptacions, sigui arrodonida per dotar una aparença més jove a la emissora. Com a resultat s’ha escollit la font Gotham, creada al 2015 i empleada a l’actualització de la plataforma de Twitter.

Descàrregues

Pots aconseguir aquí el material per a la teva cartelleria.