Ara sona

Títol

Artista

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:00

EN DIRECTE

Fórmula Confinada

00:00 23:00


Primeres consideracions

Ona de Sants-Montjuïc és l’emissora resultant de l’Ateneu Popular de Sants fundat al 1985 per socis/es i col·laboradors/es de l’antiga entitat. Aquesta pàgina es crea a finals de 2019 per poder presentar un suport gràfic per a una homogeneïtat de la marca entre els espais, col·laboradors i publicistes.

Logo

Ona de Sants-Montjuïc ha volgut construir la seva imatge arrelant-se a la icona del barri dels fanals fars del Parc de l’Espanya Industrial obra de Luis Peña Ganchegui, arquitecte que va dissenyar la mateixa Casa del Mig. Aquesta imatge es va començar a fer servir des de finals del segle passat en colors negre i vermell, amb l’entrada del 2020 l’entitat es va reinventar a un to taronja.

El logo quadrat incorpora una versió que inclou informació de freqüència modulada i adreça web, aquesta proposta va ser presentada pel soci Man Hoh Tang i que pretén convertir la imatge del logo en una utilitat per recordar les vies per escoltar l’emissora.

Com fer servir el logo

Tant si fas servir la icona o la completa, a la cartelleria el logo s’ha de situar al mig de la part superior del cartell, deixant respirar la part superior com mostrem a l’exemple següent. Cal tenir en compte que NO ES PERMET alterar, modificar o girar la peça en cap cas, ja que està fet per poder-se llegir amb facilitat.

Tipografia

Per aquesta remodelació de l’estil de marca, s’ha buscat una font que a part de permetre moltes adaptacions, sigui arrodonida per dotar una aparença més jove a l’emissora. Com a resultat s’ha escollit la font Gotham, creada el 2015 i empleada a la plataforma de Twitter.

Descàrregues

Pots aconseguir aquí el material per a la teva cartelleria.